VEREIST EEN MINIMALE TRAINING VOOR BETALEND PARKEERBEHEER

Als u voor het eerst een parkeerbeheersysteem installeert op uw parkeerplaats of ruimte wanneer u afstapt van de oude traditionele methoden, is de consensus nodig van medewerkers en het personeel dat het 24/7 zou gebruiken. Ze moeten comfortabel zijn met de verandering en bereid zijn om nieuwe dingen te leren door middel van verschillende trainingssessies. Daarom is de buy-in van medewerkers cruciaal.

Het goede van investeren in goede parkeercontrolesystemen is echter dat ze eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd en dat er een minimale set training beschikbaar is van de softwarefabrikant. De systemen zijn eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Ze zullen iedereen in het team in staat stellen naast elkaar te bestaan ​​in een laag trainingslandschap en zullen ook het hele operationele proces verbeteren door het meer gestroomlijnd te maken.

Het onderhoud van een compleet parkeersysteem was een hectische klus, maar door innovatie en technologie is het tegenwoordig een kwestie van seconden voordat een probleem is opgelost. Lokale onderhoudspersoneel werkt 24 * 7 en is toegankelijk om het hele parkeersysteem te bedienen en te onderhouden.

Als er een defect wordt aangetroffen in de technologieën, is het een onderhoudsvrij parkeersysteem dat het normale parkeren regelt voor een soepele werking van het systeem. City Smart Park is gelegen aan de Scheldestraat en is een betaalde opstaporganisatie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Vooraf een plekje vrijhouden is mogelijk via ParkMobile!

De moderne parkeerplaatsen maken gebruik van goed geïmproviseerde technologieën en apparatuur, voor een soepele regeling en bediening. Al met al is het een onderhoudsvrij parkeersysteem dat zorgt voor een efficiënte werking en coördinatie binnen de parkeerplaats.

www.citysmartpark.nl

parkeren den haag